Hopp til innhold

Visste du at 3 av 4 ansatte opplever lavt energinivå i løpet av dagen?

Når behovet for energipåfyll melder seg, er nøkkelen å ha sunne og gode alternativer lett tilgjengelig for de ansatte.

CarePacks @Work

Jobbhverdagen er slitsom, tempoet er høyt, og vi skal prestere på topp hele tiden. Noen av oss rekker ikke å få i seg en sunn frokost, mens andre rammes av klokka to-knekken. Ansatte som føler seg trette og mindre produktive, og vil etterhvert kunne oppleve lavere trivsel. Med CarePacks @Work har du tilgang på sunne mellommåltider som gir energi og glede gjennom hele arbeidsdagen.

SnackShaker_4_web-900x500

Snackshaker by CarePacks

Markedets tryggeste og “ready to serve” energistasjoner som vil hjelpe deg å holde energi nivå på de ansatte oppe! Trygg, enkelt, effektivt, sunt og godt! Easy to share with care.

Les mer om Snackshaker by CarePacks

Forbruker_1_web-900x500

Singelpacks by CarePacks

Perfekt for ansatte på farten. Pakningene har ziplås for enkel åpning og lukking. Det gjør dem også lette å ta med seg i vesken eller i lommen, og bidrar samtidig til økt holdbarhet og reduksjon av matsvinn.

Les mer om Singlepacks by CarePacks

Plukk og miks: la dine ansatte velge sine favoritter

Rice Chips Sweet chili

Rice Chips Lime&Pepper

MadeGood Mini Müsli - Apple & Cinnamon

MadeGood Mini Müsli - Strawberry

MadeGood Mini Müsli - Chocolate & Banana

MadeGood Mini Müsli - Chocolate Chips

Rå og usaltet nøtter og yoghurt drasjerte blåbær

Rå og usaltet nøtter og rosiner

Motiver dine ansatte - SUNN snacks fra CarePacks!

Back to work er en gave som kombinerer sunnere snacks av kvalitetsprodukter, sosialt ansvar og bærekraft. Back to work - er en gavepakke med SUNN snacks som pakkes av mennesker som trenger varig tilrettelagt arbeid.

Gaven med TRIPPEL omtanke kombinerer omtanke/helse med sosialt ansvar og bærekraft! Pakken inneholder en hilsen fra din bedrift til de ansatte som vil gi en motivasjonsboost i en ellers utfordrende tid!

I gaven kommer det velsmakende, eksklusive og sunnere produkter:

  • The Belgian - Mørk, eksklusiv sjokolade
  • Rice Chips, Sweet Chili
  • Vivani Nougat
  • Cookies by CarePacks

"Vi er veldig fornøyd med leveransen, og vi har fått positive tilbakemeldinger fra overraskende mange ansatte. Så dette traff! Kommer til å anbefale dere ved en senere anledning!" 

OSLO Kommune Kultur og Idrettsbygg - Maja Wiig Nilstad (HR)

 

Kontakt oss for et hyggelig tilbud!

Telefon: +47 48066431

 

LEC

CarePacks @Work fås kjøpt gjennom

Hvis du er koblet på Millum-portalen men ikke har tilgang til CarePacks' produkter, ta kontakt med Stig Ola Johansen på stig@carepacks.no eller +4748066431.

Forespørsel @Work

Ønsker du å vite mer eller bestille CarePacks @Work, fyll ut og send skjemaet så tar vi kontakt.

Les hva våre kunder mener om CarePacks @Work

«Vi startet med CarePacks da vi så at vi sparte både tid og penger på å slippe å løpe til butikken for å kjøpe energipåfyll. Der endte det ofte med mindre sunne og dyrere alternativer, og de dagene vi trengte mat, var det ofte ingen som hadde tid til å gå ut for å handle. Nå har vi jevn tilgang på sunn snacks, som hjelper på energinivået gjennom dagen. Det er spesielt gunstig - når det virkelig koker - at det alltid er tilgjengelig og levert på døren»

Per Arne Hjelm, If...

«Hos oss i Warner Music Norway har vi en aktiv arbeidshverdag med høyt tempo. Påfyll av sunn energi er nødvendig og vi er veldig fornøyde med hva CarePacks kan tilby. Både ansatte, artister og samarbeidspartnere er takknemlige for et tilbud som gir rask energi og samtidig er sunnere enn annen nødproviant»

 
Warner Music Norway

«TOMRA er veldig fornøyd med CarePacks julegavekonsept. Det er hyggelig for de ansatte med en liten oppmerksomhet til jul, men våre medarbeidere setter også stor pris på at det ligger en dypere mening bak gaven. Carepacks bruker resirkulert materialer i innpakkingen og sunnere alternativer for julegodteriet som er selve gaven. I tillegg pakkes gaven av folk på arbeidstiltak og produkter som eventuelt nærmer seg utgått dato blir gitt bort. TOMRA føler at dette konseptet er helt i vår ånd.»

Karen Michelet, HR-manager, Tomra Systems ASA

«Academic Work er utrolig fornøyde med CarePacks! Dette er et sunt og smakfullt snack alternativ for alle våre ansatte i en hektisk hverdag. Med en enkel levering og flott service når vi trenger det, er det ingenting å utsette her. Løsningen er fleksibel og snekret sammen for å passe vårt behov, og de ansatte slipper å bruke tid på å handle inn andre alternativer som både koster mer, og som ofte er mindre sunne.»

Malin Emblem, Branch Manager Assistant i Academic Work

«Har bestilt CarePacks ved flere anledninger. Forrige gang når vi hadde mental helse dag hos oss, og nå i disse dager hvor vi opplever ny og krevende hverdag. Kan kun gi de beste anbefalinger. God service, rask levering, god kvalitet på produktene, god profil på selskapet – de står for noe bra! For dere andre som er i tenkeboksen, ikke tenk så mye, gi en CarePack til dine ansatte, eller som gave til de som står deg nær.»

Erik Skogly Salgssjef i Elfa Distrelec AS